Belföld

A gyámhivataltól rettegett az unokájával vonat elé ugró nő

A Blikk értesülései szerint a gyámhivataltól rettegett az az asszony, aki szombaton négyéves unokájával vetette magát a vonat elé Hort és Csány között.

A lap szerint a 49 éves nő folyamatos harcban volt a gyámhivatallal. Az asszony maga is állami gondozottként nőtt fel, majd egyedül nevelte gyermekeit, rendkívüli szegénységben. A hivatal folyamatos ellenőrzés alatt tartotta a családot. Négy éve, unokája, Benett megszületésekor pedig minden kezdődött elölről: a gyámhivatal szakemberei heti rendszerességgel jártak a családhoz, hogy ellenőrizzék a lakhatási körülményeiket.

Készülhetett az öngyilkosságra a gyilkos nagymama 
Lánya sem érti, anyja miért vitte magával a másvilágra kisfiát.

A 49 éves F. Erika fiatalon szülte meg lányát, Brigittát, aki nyitott gerinccel született, szinte egész gyermekkorát kórházban töltötte. Édesanyja sohasem hagyta magára. Közben viszont férjével folyamatosan küzdöttek a gyámüggyel, a pár ugyanis szegényes körülmények között élt, félő volt, hogy elveszik tőlük a gyerekeiket. Brigitta után Erikáéknak egy fiuk is született. Miután Erika férje meghalt, az asszony magára maradt a létfenntartásért vívott harcban.

Az asszony egyik ismerőse szerint az állandó harcba fáradhatott bele F. Erika. A Blikk megkereste az illetékes gyámhivatalt, de nem akartak nyilatkozni.

Figyelem

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik