Belföld

Készülhetett az öngyilkosságra a gyilkos nagymama 

Lánya sem érti, anyja miért vitte magával a másvilágra kisfiát.

A Blikk és a Bors is megrázó részleteket közöl a horti kettős tragédiáról. Mint korábban megírtuk, emberölés gyanúja miatt indult eljárás a nő ellen, aki négyéves unokájával együtt vetette magát egy vonat elé Hort és Csány között.

A 49 éves nő a lányával és unokájával élt a horti családi házban. Az anya nyitott gerinccel született, tolókocsiban él, a nagymama őt és a kisfiút is gondozta, akit imádott. A szóbeszéd szerint a gyámügy el akarta venni a gyereket, mondván, nem tudják megfelelően ellátni.

Mindkét lap arról ír, hogy a nagymama utalt rá, mire készül. 

Csuka Zsolt, aki ingyen adta bérbe a házát a családnak, a Blikknek azt mondta, a nagymama az elmúlt időben többektől is kérdezgette, fáj-e, ha az embert elüti a vonat. Állítólag a gyámhivatali procedúra miatt szánta rá magát a végzetes lépésre, amit lánya nem is sejtett.

Sokkolta az édesanyát négyéves kisfia halála. Cáfolta, hogy a gyámhivatal foglalkozott velük.  Az asszony szerint nem voltak előjelek, anyja és unokája imádták egymást.

Édesanyám sem küzdött mentális betegséggel, ami talán választ adhatna a történtekre. Imádta az unokáját, és a magánélete is teljesen rendben volt.

Borsnak azt mondta, igaz, hogy kerekesszékben ül, de tökéletesen alkalmas volt kisfia ellátására, mindent előteremtettek neki, ami erejükből telt, nem szenvedett hiányt semmiben, anyja pedig hétfőn akart elköltözni a barátjához.

A tragédia után a mozdony vezetőjét mentő vitte. Sokkot kapott a történtektől, kórházban ápolják.

Figyelem! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik