Belföld

Elkapták a fővárosi Árkád felrobbantásával fenyegetőző férfit

Árkád bombariadó (árkád szeged, bombariadó, )
Árkád bombariadó (árkád szeged, bombariadó, )

A budapesti rendőrök két órán belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy az Örs vezér téri üzletközpontban bombát fog robbantani. A police.hu szerint a Központi Segélyhívó számára pénteken 11 óra 30 perckor érkezett egy ismeretlen férfitól bejelentés, hogy Budapesten, a X., Örs vezér téri Árkád üzletházban bombát helyezett el, amelyet fel fog robbantani.

Az üzletközpont kiürítését követően a rendőrség tűzszerészei az épületet átvizsgálták, amellyel egyidejűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

Az adatgyűjtés és a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a robbantással fenyegető 27 éves férfit a nyomozók 13 óra 55 perckor a bevásárlóközpont épületének közelében elfogták és előállították a kőbányai rendőrkapitányságra, ahol elszámoltatása folyamatban van.

Frissítés:

A bombariadót követően helyreállt a rend és ismét teljes szolgáltatással a megszokott módon várják a  látogatókat és vásárlókat. Továbbá a bevásárlóközpont vezetősége a bombariadó és kiürítés időszaka alatt az ÁRKÁD-ban tartózkodó látogatóktól elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért – közölte lapunkkal Árkád PR ügynökség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik