Belföld

Blokkolja Németh Szilárd netjét a T-Systems, na de hol?

Németh Szilárd, a honvédelmi tárca hamarosan hivatalba lépő miniszterhelyettese kedden hadüzenettel kezdte a napot.

A Fidesz országgyűlési képviselője reggel a Facebook-oldalán üzent a T-Systems-nek, hogy az napok óta blokkolja az országgyűlési képviselői irodáját, se a telefonján, se a számítógépén nem működik az internet, amiért azonnali magyarázatot vár a cégtől.

A 24.hu az országgyűlés képviselői irodaházában székelő Fidesz-frakció sajtóirodáján megtudta, hogy ott minden rendben, simán működik a net, és ez alól Németh Szilárd szobája sem lehet kivétel. Ezért valószínűnek tartják, hogy a politikus nem a belvárosi, hanem a csepeli irodájára gondolt, amikor a Facebook-posztját fogalmazta.

A csepeli alpolgármestertől megtudtuk, hogy Németh Szilárdnak valóban van saját csepeli országgyűlési képviselői irodája, bár nem a kerület egyéni képviselőjeként jutott a parlamentbe. Azt azonban az önkormányzaton nem tudták megmondani, hogy melyik szolgáltatóval áll kapcsolatban a politikus. A Facebook-kommentelők, akik szintén csepeli problémának értékelték a képviselő posztját, viszont azon értetlenkedtek, hogy a politikus eddig vajon miért nem vette  észre a szolgáltató gyenge teljesítményét a kerületben.

Frissítés:

A T-Systems sajtóosztálya a kora délután ki is derítette, hogy mi történt.

A szolgáltatás kimaradása a csepeli körzetben a múlt héten fellépett áramkimaradás miatti műszaki probléma során keletkezett.

A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország munkatársai kedden pikk-pakk helyre is állították a szolgáltatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik