Belföld

Rogán: Orbánt el akarja hallgattatni Európa elitje

A propagandaminiszter bel- és külpolitikai elemzést adott.

Az Echo TV Bayer show című műsorában Rogán Antal érthetőnek nevezte, hogy vannak, akik nem tudják elfogadni a választás eredményét, bár – szerinte – a tüntetők jelentős része inkább az ellenzékben csalódott. Úgy vélte, az ellenzéki pártok, a mögöttük álló médiumok, értelmiségi csoportok is hozzájárultak a Fidesz újabb kétharmados győzelméhez, ezért hergelik most a tömegeket.

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter tűrhetetlennek, megbocsáthatatlannak nevezte, hogy az Országgyűlés alakuló ülésének napján tüntetők református egyházi vezetőkre támadtak.  A düh és a harag valójában az ellenzéki pártoknak szól, amelyek  éppen azért heccelik folyamatosan az embereket, hogy ne róluk, a hibáikról legyen szó.

Szerinte valójában azt követelték a tüntetők, hogy ne legyen alakuló ülés, mindenki adja vissza mandátumát,

de az ellenzéki pártok besunnyogtak a Parlamentbe és nagy büszkén átvették a mandátumaikat. Nekik a pénz és a hatalom mindennél fontosabb.

Bayer Zsolt vendégeként a propagandaminiszter arról is beszélt, miért riasztó az újabb kétharmad az EU-ban.

Emlékeztetett rá, az unióban hamarosan újraosztják a kártyákat, az elit tagjai pedig félnek az emberek véleményétől. Az európai pártok nem akarják, hogy jövőre a bevándorlás legyen az európai parlamenti választás fő témája, noha ez megkerülhetetlen, az embereket a migrációról soha nem kérdezték meg.

Az európai elitek ebben a helyzetben elhallgattatják azokat, akiknek más véleményük van és azt mondják, a bevándorlás kérdésében csak egyféle vélemény lehet, a píszí vélemény, a megengedő vélemény, hogy a bevándorlás jó, hogy a bevándorlókon segíteni kell, hogy azokat be kell engedni. Minden más véleményt billoggal kell ellátni.

A miniszterelnök kabinetfőnöke szerint európai színtéren a liberális lapoknak és liberális politikusoknak az a célja, hogy Orbán Viktor véleménye ne is jusson el az emberekhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik