Belföld

Testépítő „drogbáróra” csaptak le, egyik emberét körözik

A banda Budapesten terített marihuánát és hasist.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt nyomoz H. István és társai ellen. A férfi 2018 januárjától elfogásáig bűntársaival, M. Istvánnal, M. Lászlóval és M. Norberttel árulta a drogot Budapesten.

Ősszehangolt akcióban. egy XVIII. kerületi parkolóban a kábítószer eladása  után fogták el M. Lászlót. Autójában 400 gramm marihuánát és 800 gramm hasist találtak a rendőrök.

A Terrorelhárítási Központ közreműködésével egy testépítő teremben fogták el H. Istvánt, a banda fejét és M. Norbertet, aki a kábítószer készletezését, elosztását végezte.

A nyomozók házkutatást tartottak M. István XVIII. kerületi tartózkodási helyén, ahol 700 gramm hasist és 2 kiló marihuánát foglaltak le. Az épület padlásterében egy 53 tőből álló profi marihuána-ültetvényt, a kábítószer termesztéséhez, illetve porciózásához szükséges eszközöket találtak. A férfi inárcsi házában 700 gramm hasist találtak a nyomozók.

 

Ő szökésben van, elfogatóparancsot adtak ki ellene.

 

 

 

Kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről bármit tud jelenkezzen. (Elérhetőségek itt.)

Társait gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. (police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik