Belföld

Késsel rabolt két tini az Erzsébet-téren – videó ez egyik fiú elfogásáról

A belvárosi rendőrök elfogták azt a fiút, aki egy késsel megfenyegetett, majd kirabolt egy férfit az Erzsébet téren. A nyomozók az elkövető társát, a képen látható 15 éves Korcsog Szabolcs Istvánt azonban továbbra is keresik.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 16 éves budapesti fiú és a 15 éves Korcsog Szabolcs István május 7-én fél öt körül Budapest V. kerületében, az Erzsébet téren beszélgetést kezdeményezett egy férfivel, majd megkérdezték tőle, hogy mennyi az idő. Amikor a férfi megnézte a mobiltelefonján az időt, az egyik fiú elővett egy kést és a telefont követelte. Ezután kivették a sértett kezéből és elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök a kamerafelvételek alapján rövid időn belül azonosították az elkövetőket, akik közül a 16 éves fiút még aznap délben elfogták a terézvárosi lakásán. A rendőrök a fiút őrizetbe vették és felfegyverkezve elkövetett rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Korcsog Szabolcs István ellen elfogatóparancsot adtak ki.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik