Belföld

Erotikus oldalon becserkészték, majd elkábították és kifosztották a szexéhes kukkolókat

Különös módját választotta egy 39 éves férfi és a 45 éves barátnője annak, hogy lehúzza az embereket. A vádirat szerint 2017 nyarán egy erotikus partnerkereső oldalon álnéven, párként hirdették magukat. A hirdetés felkeltette a sértett figyelmét, ezért kapcsolatba lépett velük, és beszélgetni kezdtek az internetes oldalon keresztül.

Később megállapodtak abban, hogy elmennek a férfi lakóhelyére, és ott ők, mint pár, egymással szexelnek, amibe a sértett is becsatlakozik, ha úgy alakul. A vádlottak valódi célja azonban az volt, hogy bejussanak a lakásba és elkábítsák, majd kifosszák a férfit.

A vádlottak felkeresték a férfit a XIV. kerületi lakóhelyén, majd az adandó alkalmat kihasználva, a nő elterelte a figyelmét, mialatt társa altató, kábító hatású szert öntött a sértett poharába. A férfi megitta a pohár tartalmát, amitől rövid időn belül elkábult. Ekkor a vádlottak magukhoz vették a sértett mobiltelefonját, és azzal leléptek a lakásból.

Egy másik, fentihez hasonló esetben a férfi vádlott egy ismeretségi körébe tartozó másik nővel keresett fel egy férfit, miután ő is bedőlt a hirdetésnek. Az áldozatot ebben az esetben is elkábították, majd ellopták a férfi óráit, mobiltelefonját, készpénzét.

Az ügyben a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség két rendbeli rablás bűntette miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik