Belföld

Megöléssel fenyegette, és prostitúcióra kényszerítette párját egy mezőtúri férfi

Vádat emelt a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség egy harminchárom éves, mezőtúri férfi ellen, aki verte és prostitúcióra kényszerítette a fiatal élettársát, hogy eltartsa. A vád szerint a férfi és a fiatal nő kapcsolata tavaly nyáron megromlott a férfi féltékenysége miatt. Egyre gyakoribbak voltak közöttük a veszekedések, és a férfi rendszeresen bántalmazta a nőt.

Miután a vádlott otthagyta a munkahelyét, közölte a nővel, hogy most már neki kell eltartania a családot, és több alkalommal megöléssel, illetve a közös gyermekük elvételével fenyegette meg. A férfi ezzel azt akarta elérni, hogy élettársa prostituáltként kezdjen dolgozni. A fenyegetések hatására a sértett Miskolcon 2017 júliusában prostitúciós tevékenységet folytatott és az ebből származó bevételt minden esetben teljes egészében átadta a vádlottnak.

Végül a sértett megelégelve a történteket, megszakította az élettársi kapcsolatot, azonban a vádlott ezt nem akarta tudomásul venni, ezért folyamatosan zaklatta telefonon. Az előzetes letartóztatásban lévő férfit az ügyészség kerítés, kitartottság és kapcsolati erőszak bűntettével, valamint zaklatás vétségével vádolja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik