Belföld

Rendőrökre támadt egy öngyilkosjelölt férfi Tiszajenőn

Rendőrökre támadt egy öngyilkosságra készülő férfi varárnap délután Tiszajenőn, a Szolnoki úti vasúti átjáróban. Úgy tudjuk, hogy a férfi azért támadt a rendőrökre, mert megpróbálták megakadályozni, hogy végezzen magával.

Az elhúzódó rendőrségi helyszínelés miatt jelentős késéssel közlekedtek a vonatok tegnap délután Tiszakécske és Tószeg között. Kerestük a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk pontosan mi történt, de nem adhattak tájékoztatást az ügyben. Az eljárás sikeressége érdekében a megyei főügyészség illetékese sem volt beszédesebb.

A büntető eljárás eredményessége érdekében egyelőre mi sem szeretnénk nyilatkozni a témában. De hamarosan kiadunk erről egy hivatalos közleményt.

– mondta megkeresésünkre Busku Terézia, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség szóvivője.

Egy környékbelitől végül sikerült megtudnunk, hogy mi történt. Azaz miért jártak óriási késéssel a vonatok tegnap délután az érintett szakaszon.

Egy fiatalember öngyilkos akart lenni a Szolnoki úti vasúti átjáróban. Ezt valaki meglátta és értesítette a rendőröket. A kiérkező rendőrök megpróbálták jobb belátásra bírni, de ezután kiabálni kezdett és rájuk támadt. Nem volt fegyver a férfinál, de annyira támadólag lépett fel, hogy a rendőrök állítólag leadtak egy vagy két lövést.

– mondta egy környékbeli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik