Belföld

Elfogatóparancsot adtak ki egy fiú ellen, aki több autót felgyújtott Baja belvárosában

A rendőrök gyanúja szerint a képen látható fiatal vasárnap hajnalban Baja belvárosában megrongált és felgyújtott több autót.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rongálás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2018. május 6-án a hajnali órákban Baja belvárosában megrongált és felgyújtott több személygépjárművet.

A nyomozók néhány órán belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Almási István Pál helyi lakost, aki azonban lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott.

A felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek, ezért a nyomozó hatóság ellene elfogatóparancsot bocsátott ki.

A bajai rendőrök kérik, hogy aki a fényképen látható Almási István Pált felismeri, vagy a tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik