Belföld

Pitbull harapott ki egy darabot egy 28 éves nő combjából Mindszenten

Kiharapott egy darabot egy 28 éves nő combjából az utcára kiszabadult pitbull Mindszenten, írja a Délmagyar. A nőt egy férfi mentette meg, aki egy vasrúddal ütötte a kutya fejét, az állat végül elmenekült. A kutyatámadás május 1-jén reggel történt. Egy itt lakó a lapnak azt mesélte, a lány combjából hiányzott egy darab, és iszonyatosan vérzett mindenütt.

Mindszentnek ezen részén két vad kutya is van, a lapnak valaki azt mondta, nemrég fölkergették a fára a kutyatulajdonos család egyik tagját is, de az újságkihordó is megjárta velük.

A megharapott nő a Délmagyarnak azt nyilatkozta:

Ugyanolyan amerikai staffordshire terrier-pitbull keverékem van, mint ami rám támadt. Nem tudom, hogy mit csináljak vele… Soha nem bántott, nagyon szeretem, imádom, de félni fogok tőle is. Pillanatok alatt történt az egész. Apa az egyiket elrugdosta. A vasrudas férfi az utolsó pillanatban ért oda. Pont akkor rántott le a földre a kutya. Nem tudom, mi lett volna, ha a mellkasomat, arcomat is szétszedi. Halálfélelmem volt. Azt mondták, a combomból egy izomdarabot is kitépett. Nem tudok lábra állni. A sérüléseim örökre látszani fognak.

A most emberre támadó két kutya gazdája ellen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

(kiemelt képünk illusztráció, forrás: Europress)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik