Belföld

Félholtra vertek egy fiatalt Putnokon

Félholtra vert egy fiatal férfit négy ember Putnokon. Az eset még tavaly történt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja az elkövetőket.

A közlemény szerint a fiatal férfi egy üres telken kábítószerezett a barátaival. Erre haladt egy negyvenéves férfi, két huszonéves fia és a fiúk alig húszéves barátja baseballütővel és karóval. Egy korábbi vitájuk miatt szóváltásba keveredtek a bódult sértettel. Ezután a négy ember a náluk lévő eszközökkel és puszta kézzel ütlegelni, majd rugdosni kezdték a férfit. A verést csak akkor hagyták abba, amikor a sértett már nem tanúsított ellenállást, majd távoztak. A bántalmazott férfi elvánszorgott egy közeli házhoz, onnan értesítették a mentőket és a rendőrséget.

A szerencsétlenül járt férfi súlyos arcsérülést, orrcsonttörést, koponyatörést, koponya alatti bevérzést szenvedett. A fejsérülések életveszélyesek voltak, miattuk végleges beszédképtelenség és epilepszia alakult ki, amelyek maradandó fogyatékosságnak, illetve súlyos egészségromlásnak felelnek meg

Ajánlott videó

Olvasói sztorik