Belföld

Eltűnt villanyszerelő: pokollá tette a szomszédok életét az előzetesben ülő vállalkozó

Mácsik Zoltánról azóta nem tudni semmit, hogy elindult a fizetéséért.

Ingatlanokat vásárolt fel Ikrényben az a győri vállalkozó, É. Imre, aki előzetes letartóztatásban van a három hete eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán ügyében.

A Blikk részletezi a történteket: a lap cikke szerint szokatlan volt, hogy Mácsik, aki csak apróbb, pár napos munkákat vállalt, É. Imre megkeresésére részt vett egy nagyobb projektben is, egy ausztriai építkezésen. Hiába végezte el a munkát, a fizetést nem kapta meg – ezt, mint a korábbi hírekből is kitűnik, egy benzinkúti találkozó során rendezték volna, de  a villanyszerelőről azóta sem tudni semmit. Kisbuszát viszont megtalálták a vállalkozók.

Tetézi az ügyet, hogy egy másik, É. Imrével ugyancsak kapcsolatban álló villanyszerelőnek is nyoma veszett.

A helyiek azt mondták a Blikknek, hogy sokak életét pokollá tette É. Imre, mindenkinek meg akarta venni a telkét, akár el akarta adni, akár nem. Ha valaki elutasította az ajánlatot, abban nem volt köszönet. A megszerzett telkeket egybenyitotta, tanyasi állatokat tartott ott és szemetet hordott oda. Bár most előzetesben van, a szomszédok nem nyugodtak meg, „ki tudja, mikor jön vissza” – fogalmazott egyikük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik