Belföld

A XVI. kerületi lap szerint az Együtt politikusa kudarcot vallott az ágyban, mert három lánya van

Persze emocionálisan megérthető a ki-kitörő düh: Szatmárynak négy fia van, Vajdának három lánya. Ha már az ágyban nem tudott bizonyítani megpróbálta behozni e hátrányt a közéletben – hátha ott majd tökösebbnek látszik. Nos, egyelőre ez sem jött be

– az idézet Ferenci Zoltán újságírótól származik, aki a XVI. kerületben, Zuglóban, valamint Csömörön, Kerepesen, Kistarcsán, Nagytarcsán és Szilasligeten ingyenesen terjesztett Helyi Hírekben írta meg az április 8-i választás utáni gondolatait. (A cikk itt olvasható online.)

Kattintásra a kép nagyobb lesz. A tördelést átszerkesztettük, kiemeltük, hogy az idézett bekezdés olvasható legyen. A cikk végén az oldalpár eredetiben is megtekinthető. (Forrás: Helyi Hírek)

A nyomtatásban és online is elérhető lap kiadója a Ferenci Kiadó Bt., tulajdonosa pedig a cikket jegyző Ferenci Zoltán és felesége, Ferenciné Szőke Katalin. A printváltozatot egyébként a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Mediaworks nyomja.

Ferenci a cikk egészében megdöbbentő gyűlölettel ír a választáson az Együtt színeiben induló Vajda Zoltánról, aki Szatmáry Kristóf fideszes jelölttel szemben maradt alul kis különbséggel, kevesebb mint 2 százalékponttal április 8-án. Szatmáryról egyébként a 24.hu derítette ki, hogy üzletében nem adnak számlát, illetve, hogy havi 2,5 millió forint láthatatlan jövedelme van. A fideszes poltikus tehát nyert a körzetben – belegondolni is rémisztő, mi mindent írt volna Ferenci bő egy héttel a választás után Vajda Zoltánról, ha nem így alakul.

A cikkben egyébként Vajda feleségéről és közös társkereső vállalkozásukról is szó van, hasonló – a cikk címe szerint sajátos – stílusban. A téma ezúttal is a „szaporodás”:

Az pedig már erkölcsi kérdés, hogy az igazság bajnoka, a kérlelhetetlen számonkérő hétvégenként átvedlik a társkereső sármos házigazdájának, s eredményes párkapcsolatok létrehozásával szolgálja a nemzet szaporodását, gyarapodását (a Rapid randi honlapja szerint Zoltán orgánuma leginkább Fábry Sándorhoz hasonló). Felesége, Ágnes a társkereső „randi angyala”, aki a sikertelen társkeresőket látja el hasznos tanácsokkal. El lehet képzelni, ilyen évtizedes tanácsadás után mi rémség keringhet a tudatában, de hát Vajdának annyiból igaza van, hogy valamiből élni kell – addig is, amíg meg nem bukik az Orbán kormány, s csak utána mehet vissza az államapparátusba szívbéli haverjaival, akikkel 2010 előtt romlásba döntötték az országot. De hát neki erre még egyelőre várni kell… Vajda egyik plakátjára kézzel felírta valaki, hogy Görény. Önök szerint a hűtőre gondolt?

Itt eredetiben is olvasható a cikk, kattintás után:

Forrás: Helyi Hírek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik