Belföld

Cserepeseket lopott a lépcsőházból, majd ököllel esett virágokat féltő lakóknak

Valószínűleg nagy árat fizet majd a cserepes virág rajongásáért az a 29 éves kecskeméti férfi, aki az egyik helyi társasházból akart ellopni két növényt. A férfi ugyanis miután lebukott a ház több lakójának is nekiesett. A férfi április 12. én a kora délutáni órákban besurrant a lépcsőházba, ahonnan két darab 10.000.-Ft értékű cserepes növényt próbált meg elcsenni.

A társasház 86 éves lakója azonban észrevette, és felszólította, hogy tegye vissza a két növényt. A tolvaj erre nem volt hajlandó. Megpróbált  kereket oldani a két cserepessel, és fellökte az idős férfit. A csuklóját beütő idős férfi a fellökését követően is tovább küzdött a virágjaiért.

A menekülő férfi a virágokat a járdára tette le, majd az idős férfihez ment és ököllel megpróbálta megütni. Az idős férfinak sikerült elhajolnia, így megúszta a kézsérüléssel. Ekkor egy másik lakó is megérkezett, aki szintén megpróbálta feltartóztatni a férfit. A gyanúsított azonban őt is ellökte, és a két cserepessel elmenekült.  A sértettek a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek el. A Kecskeméti Járásbíróság a szökés és bűnismétlés veszélye miatt egy hónapra elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik