Belföld

LMP-botrány: SRB búcsúzóul Szél Bernadett közpénzből létrehozott ruhatáráról ír

A furcsaságokban gazdag magyar politikai életben is feltűnést keltő Facebook-posztttal búcsúzik a politikától Sallai Róbert Benedek, az LMP korábbi országgyűlési képviselője, aki ellen a minap fegyelmi eljárás indult, miután nekiment Hadházy Ákos leköszönő társelnöknek.

A részletszegénynek nem mondható szövegben előbb saját politikai megpróbáltatásait sorolja. Mondták őt bocskaija miatt nácinak, aztán 3 millió hektáros nagygazdának, most meg agresszornak tartják. A tájelemekkel (búbos bankák, sárga billegetők) kísért természetleírást követően rátér arra, már régen bejelentette, hogy megy, mert ezzel az álszent, képmutató világgal nincs dolga.

 

Az incidens kapcsán megjegyezi:

Hadházy játssza a felrúgott focistát, majd délután már tüntetésen tetszeleg, mert mit számít neki bármi, ha szerepelhet? A politikai közéletet uralják az érték nélküli primadonnák, valós ügyeket nem képviselő exhibicionisták és jól tudom: nem tartozom közéjük, nincs köztük helyem.

Aztán leszögezi, nem ütötte meg Hadházyt, felháborodása pedig jogos, mert fillérekért árulják az LMP minden alapelvét. A távozó társelnök tehát szimulált, csak azért, hogy szerepelhessen.

SRB kiosztja Szél Bernadett elnököt is, akin állítása szerint többször is számon kérte

a közpénzből létrehozott ruhatárát, a százezres fodrászszámlákat, a 20 milliós őt ünneplő nagygyűlést.

Írását azzal zárja, ahonnan e sorokat írom, messze van Hadházy, Orbán, Gyurcsány a főváros, és csak a reménye van, négy gyermek apjaként: hogy lehet más a politika.

Én, az agresszorPolitikai pályám elején kampánynyitón való bocskaiban történő megjelenésem miatt voltam náci, az FM-es…

Közzétette: Sallai Róbert Benedek – 2018. április 15.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik