Belföld

Buliból rúgták szét a fejét

Véres verekedéssel ért véget egy buli vasárnap egy kisteleki szórakozóhelyen. Egy 30 éves baksi férfi, és 23 éves társa esett neki két vendégnek egy komolyabb szóváltás után .A nyomozók a feltételezett elkövetőket őrizetbe vették. A rendőrségi közlemény szerint az egyik gyanúsított hátba rúgta az utcán az egyik távozót, aki a földre került. A sértettet ezután több alkalommal is megütötték, és fejbe rúgták.

A két férfi ezután a szórakozóhely egy másik vendégét is bántalmazta, ő a több ütés és rúgás hatására orrcsonttörést szenvedett. Kerestük a szórakozóhelyet, de az üzletvezető nem tartózkodott bent, az alkalmazott pedig azzal hárította el az érdeklődésünket, hogy a balhé idején pont nem dolgozott. Annyit viszont sikerült megtudnunk, hogy már a balhé előtt, bent a szórakozóhelyen is éles szóváltás volt a tettesek és a vendégek között.

A kiérkező rendőrök a gyanúsítottakat előállították, majd kihallgatták. Ellenük garázdaság és súlyos testi bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon. A nyomozók a két baksi férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik