Belföld

Áthajtott a nagypapán, mert kevesellte a gyermekláthatást

Kegyetlen módon állt bosszút a volt élettársán egy budapesti férfi. A nyomozás adatai szerint D. András március 25-én reggel kilenc körül megjelent volt párja vácszentlászlói otthonánál, ahol szóváltásba keveredett a nő családjával. Ezt követően elsodorta az út szélén álló 48 éves férfit, majd áthajtott rajta. A szerencsétlenül járt férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás után meghalt. A család egyik ismerőse lapunknak elárulta, bosszúból történt a szörnyű tragédia.

„András a nő nagypapáját gázolta halálra. Valószínűleg így akart bosszút állni rajta azért, mert nézeteltérés volt köztük a gyermek láthatása miatt ” – mondta a család egyik ismerőse.

A rendőrök villámgyorsan, egy órán belül Gödöllőn kapták el a férfit. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya a gyanúsított ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal már meg is küldte a Pest Megyei Főügyészségnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik