Belföld

Villáminterjú az “egyszerűensenkikvagytokhejhej” videó fideszes főszereplőjével

Aki nem más, mint Pető Tibor, Vác fideszes alpolgármestere. Tőle tudjuk, hogy még fog aludni.

Ahogy írtuk is, a hétfő győzelmi mámorban elengedte magát Vác fideszes alpolgármestere, Pető Tibor, aki egyben a városi Fidesz elnöke és a Magyar Evezős Szövetség első embere. Kollégájával, az önkormányzati testületben a művelődési-oktatási és ifjúsági bizottság Fidesz által delegált tagjaként dolgozó Bodonyi Bélával belesenkikvagytokoztak, beleközépsőujjaztak a Bálna környéki éjszakába.

Eztán Bodonyi az amatőr felvétel kitette a Facebook-oldalára. Majd, gyanítjuk, kijózanodva, esetleg fölsőbb javallatra levette azt onnan, ám addigra már a modern művészeti alkotásként, kvázi társadalombírálatként is értelmezhető vizuális dolgozatot a váci ellenzék egyik tagja, az Együtt és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület önkormányzati képviselője, Ferjancsics László is megosztotta a fészbukosokkal.

Mutatjuk ismét a mozit, alább pedig villáminterjút olvashatnak Pető alpolgármesterrel, mely az első kérdésről a vonal megszakadásáig tart.

ÜZENET ÉRKEZETT A NYERTESEKTŐL,így Pető Tibor alpolgármestertől (aki a Fidesz váci elnöke) és Bodonyi Bélától, aki a váci MŰVELŐDÉSI-OKTATÁSI ÉS IFJÚSÁGI bizottság tagja. A videót Bodonyi töltötte fel éjjel a profiljára, de azóta már törölte, ott már ne keressétek, nézzétek itt.Találó volt Ilona (még a törlés előtti) kommentje: "Szegény hazám."

Közzétette: Ferjancsics László – 2018. április 8.

– Üdvözlöm, Pető Tibort keresem.

– Igen.

– Láttam a hajnali videóját.

– Igen?

– Kipihente magát?

– Igen.  Köszönöm szépen.

– Nagy nyomás alatt ünnepelt?

– Még fogok aludni. Köszönöm szépen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik