Élő Belföld választás 2018
Budapest, 2018. április 8.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (b4) és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke (b3) a Kossuth-nótát énekli a párt választási eredményváró rendezvényén a Bálna Budapest rendezvényközpontban az országgyűlési képviselő-választás napján, 2018. április 8-án. Mellettük Gyürk András, a Fidesz európai parlamenti képviselője (b) Semjénné Menus Gabriella, Semjén Zsolt felesége (b2), Novák Katalin, a Fidesz alelnöke (j2) és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere (j).
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Egyszerűen senkik vagytok, hej, hej – üzeni a fideszes alpolgármester és csapata

24.hu
24.hu

2018. 04. 09. 12:44

A győzelmi mámorban igazán elengedte magát a váci fideszes alpolgármester, Pető Tibor (egyben a városi Fidesz elnöke, és a Magyar Evezős Szövetség elnöke is egyben) és a szintén a művelődési-oktatási és ifjúsági bizottság Fidesz által delegált tagja, Bodonyi Béla is. Olyan videót töltött fel utóbbi a Facebook-oldalára éjszaka, amelyen ő és még két társa azt skandálják:

„Egyszerűen senkik vagytok, hej, hej”, közben pedig a mutatóujjukat is felemelik. Velük együtt ugrál a fideszes alpolgármester, Pető is.

A videót ma reggel eltávolította Bodonyi az FB-faláról, állítja a váci ellenzék egyik tagja, az Együtt és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület önkormányzati képviselője, Ferjancsics László, aki viszont még időben lementette a felvételt és bemutatta, hogy a fideszesek mit műveltek. Íme:

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Újra tüntetnek Budapesten

A Margit hídon járnak.

Élő videó: Újra tüntetnek Budapesten