A következő élő közvetítés része Újabb fideszes mandátum a határon túli szavazatok miatt, tuti a kétharmad

Az LMP-n belül is voltak, aki az ellen tettek, hogy visszalépések legyenek – mondja Hadházy. És még másról is beszél interjúnkban

Hadházy Ákos: Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat, akik visszalépnek. A Fidesz megkörnyékezett ellenzéki politikusokat, nem lehet véletlen, hogy többen is úgy politizáltak, mintha a kormánypárt diktálta volna – állítja az LMP lemondott társelnöke. Azt mondja, át kell gondolnia, milyen formában érdemes folytatni a politizálást. de abban biztos, hogy a kormányoldal nem fog tőle megszabadulni. Az ellenzék nem tudta elhitetni a közvéleménnyel, hogy meg akarja újítani az országot, ezt a kudarc szempontjából sokkal fontosabb tényezőnek látja Hadházy, mint azt, hogy miután állva maradtak jelöltjeik, a Fidesz több, az ellenzék számára nyerhető fővárosi körzetben is győzött.

Interjúnkat itt olvashatják:

Hadházy: Schiffer és Sallai sokmilliós perrel fenyegette azokat, akik visszalépnek
A Fidesz megkörnyékezett ellenzéki politikusokat, nem lehet véletlen, hogy többen is úgy politizáltak, mintha a kormánypárt diktálta volna – állítja az LMP lemondott társelnöke. Azt mondja, át kell gondolnia, milyen formában érdemes folytatni a politizálást.
Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik