A következő élő közvetítés része „Nem a kormány nyert, hanem az ellenzék veszített" – Hadházy lemondott

Csárdi Antal: A budapestiek két dologra mondtak nemet

Az Index nemrég arról írt, hogy Csárdi Antal tíz körzetből kilencet is megnyert, ezzel kapcsolatban az LMP Budapest 1. választókerületi jelöltje a 24.hu-nak azt mondta, nem tudja, honnan jönnek ezek az eredmények, szerinte érdemes megvárni a hivatalos eredményeket, de természetesen nagyon örülne, ha ez igaz lenne.

Csárdi szerint a magas részvétel Budapesten azt jelzi, hogy a budapestiek nemet mondtak két dologra. Egyrészt a Fidesz korrupcióra épülő kormányzására, másrészt pedig elutasították azt, hogy Orbán szerint Budapest csak egy irodalmi kérdés.

Nekünk Budapest az otthonunk, a hazánk, ugyanúgy, mint Magyarország, nem mehet ez úgy tovább, erre utal ez a magas részvétel

– közölte.

Hozzátette, nagyon sok pozitív visszajelzést kapott ma is és az elmúlt hetekben egyaránt, szerinte a budapestiek tele vannak tűzzel és reménnyel, ő pedig azért fog dolgozni, hogy a reményük megvalósuljon.

A választási eredményt tekintve azt mondta, optimistának tartja magát, úgy érzi, az LMP története legjobb eredményét fogja elérni.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik