Belföld

Karácsony: Orbán Viktor egyetlen embertől fél

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szerint Orbán Viktor egyetlen embertől fél, egyetlen ember tudja legyőzni: a változást akaró polgár.

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke pénteken Budapesten, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Március 15. téren tartott kampányzárón a választókhoz szólva azt mondta, a szavazófülkébe nem hallatszik be a hazug propaganda, ott nem kell félni, és az ikszeléskor a változást akaró polgár erősebb lehet mindenkinél, erősebb lehet a kétharmadnál, erősebb lehet Orbán Viktornál.

Karácsony Gergely: Tök normális srác vagyok, soha egy forintot nem lopnék el
Ha sokan elmennek szavazni és a szavazatok koncentrálódnak, a Fidesznek vége – mondta lapunknak adott interjújában az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje.

A politikus a 9-es lista támogatására kérte a választókat, mert szerinte az MSZP-Párbeszéd az egyedüli az ellenzéki pártok közül, amelynek részletes programja van és árnyékkormányt állított.

Molnár Gyula, az MSZP elnöke is azt kérte, mindenki szavazzon az esélyes ellenzéki jelöltre, második szavazatával pedig válasszon magának jövőt.

(MTI, kiemelt kép: Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik