Belföld

Nagyon megverték a szegedi diszkó előtt azt a férfit, aki folyamatosan zaklatott egy lányt

Egy férfi 2017. február 26-án éjszaka egy szegedi diszkóban szeretett volna megismerkedni egy lánnyal, aki a párjával szórakozott. A lány viszont ezt nem szerette volna, és ezt tudtára is adta a férfinak, aki viszont ezt nem tudta elfogadni, és az éjszaka folyamán tovább próbálkozott, sikertelenül.  Miután a lány és párja hazaindultak, követte őket, és obszcén kifejezéssel illette a nőt, írja a police.hu. 

A 20 éves M. Alexandra ezután a hajánál fogva megrángatta a férfit és megpróbálta megrúgni. Ezután párja, a 24 éves O. Dániel egy parkoló autónak lökte a zaklatót, majd ököllel több alkalommal meg is ütötte őt. A férfi magatehetetlenül, összegörnyedve az úttestre borult, ahol a gyanúsított nekifutásból kétszer még fejbe rúgta.

A sértett a bántalmazást követően súlyosan megsérült. A párt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók a rendőrök előállították és kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tettek.

A férfival szemben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetése, a nővel szemben garázdaság miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik