Belföld

Lelkes nyugdíjasok segítenek tisztába tenni, hogy micsoda Orbán

Épületes graffiti-partizánharc zajlik a pesti falakon.

Hónapok óta tartó épületes graffiti-partizánharc folyik Budapest utcáin, amit A Budai Simicska – O1G elnevezésű Facebook-oldalon lehet nyomon követni. A lényeg, hogy házfalakon, alagutak falán bukkan fel a városban az „Orbán egy geci” felirat, de valakik csodálatos gyorsasággal el is tüntetik azokat. Nem is akárhogy, itt van például ez a decemberi bejegyzés, amiből kiderül, hogy a Széll Kálmán téren csak a trágár firka eltüntetése volt fontos, a többi maradhatott.

Néhányan megkérdőjelezték a tegnap esti Széll Kálmán Téri fotó hitelességét, de ez érthető: élőben is egy rossz…

Közzétette: A Budai Simicska – O1G – 2017. december 8.

Az ismeretlen graffitiművész kísérletképpen azt is kipróbálta, hogy mi történik, ha egymás mellé felírja, hogy Soros egy geci, Simicska egy geci, Orbán egy geci. Így az is kiderült, hogy csak a Miniszterelnök Urat érintő alpáriságot fontos eltüntetni a falakról.

Valaki ma feketével lefújta Orbánt, bezzeg Soros és Simicska (akik kíváncsiságból kerültek fel a gecifalra egy kísérlet…

Közzétette: A Budai Simicska – O1G – 2017. december 10.

Jelentős hadszíntér a Csaba utca Széll Kálmán tér felőli vége is. Az ismeretlen rongáló itt a házfalon helyezte el az „Orbán egy geci” feliratot, amit azonban nem eltüntettek, hanem kijavították „Orbán egy zseni”-re. Ezt a miniszterelnök kritikusai nem hagyták annyiban, és „Orbán egy senki”-re változtatták a feliratot, de „A Budai Simicska” épp hétfőn tette fel a kérdést, hogy mi lesz a következő lépés?

A Csaba utca Széll Kálmán Tér felőli végén érdekes közösségi szójátékot indított el az "Orbán egy geci" felirat :D Vajon mi lesz a következő lépés?

Közzétette: A Budai Simicska – O1G – 2018. március 26.

Nos, ki is derült: kedd este kaptuk az alábbi fotót olvasónktól, amelyen egy kedves idős pár visszajavítja a feliratot „zseni”-re.

24.hu / Olvasói fotó

Ezúton is köszönjük mindenkinek a kulturált utcaképért folytatott áldozatos munkáját!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik