Belföld

Vadai: „Meddig jutott el az agyevő bogár?”

Eljött a nap, amikor megtudhattuk, mit válaszolt erre Fazekas miniszter. A kulcsszó: csodabogár.

A minapi csepeli fórum után, ahol Fazekas Sándor és Németh Szilárd együtt  kampányolt, Vadai Ágnes úgy érezte, fel kell tennie a

Meddig jutott el az agyevő bogár?

című kérdését a miniszternek, aki szerinte arról beszélt, hogy
• Einstein agyát is meg lehet majd enni;
• a jövőben a húst mesterséges tápoldatban, sejtekből tenyésztik ki;
• már dolgoznak az élelmiszerek 3D-s nyomtatóval történő előállításán;
• mindenkinek rovarfehérjét kell majd ennie; az ínyencek a grillezett skorpiót választhatják majd. Csilivel.

Ezért Soros és a migránsok felelősek, mert, ha Európa keresztény értékeit az étkezésben is fellazítják, akkor oda egy igazodási pont. Mert aki nem keresztény, de itt él, az is tudja, mikor van reggeli, ebéd és vacsora, mikor van karácsony és húsvét, hétfő és vasárnap.

Vadai Ágnes történeti kitekintést adva kérdésének emlékeztetett rá, hogy a
honfoglaló őseink nyereg alatt puhított húst ettek.

Lehet, hogy kisebb lázadás tört volna ki, ha egy begombázott sámán azt mondja, hogy szerinte lesz olyan idő, hogy a puhított hús helyett csülkös pacalt lehet majd enni, meg hogy kumisz mellett meggyes-bodzás sör is lesz.

Mindezek miatt az ellenzéki politikus kíváncsi lett volna arra, mire alapozta a miniszter a csepeli gazdafórumon elhangzott kijelentéseit és mekkora termőterületre, mennyi állatra van szükség az emberiség, ezen belül külön a 2,2 milliárd keresztény élelmezéséhez. 

Fazekas Sándor őszintén örült annak, hogy Vadai Ágnes érdeklődik az általa tartott fórumokon elhangzottakkal kapcsolatban, mivel az ellenzéki média úgyis félremagyarázta a mondandóját.

A miniszter szerint szavait a DK politikusa még tovább facsarta, ezért tette fel összefüggéstelen kérdéseit, amit csak a

reménytelen helyzetben lévő pártjában zajló események és a Czeglédy Csabának történő falazás magyarázhat.

Ha kicsit is szívén viseli a magyar gazdák érdekeit, és fontosnak tartja, hogy egészséges élelmiszerek kerüljenek gyermekeink tányérjára, javaslom, inkább azzal foglalkozzon, hogy a magyar földet a magyar gazdák birtokolják, és ne azon dolgozzanak képviselőtársaikkal, hogy hogyan játsszák át azt a külföldiek kezébe.

Fazekas miniszter számára

érthetetlen, hogy ebben az országban vannak olyan csodabogarak, akik valami furcsa oknál fogva nem a saját hazájuk érdekeit tartják szem előtt.

Ő továbbra is mindent megtesz azért, hogy a magyar emberek egészséges, biztonságos, jó minőségű élelmiszerekhez jussanak; és ehhez kéri Vadai Ágnes támogatását is.

Amerika nem olyan finnyás, mint Fazekas miniszter
Dübörög a rovaripar. Neki tücsök, sáska, lisztkukac lehetne a menü, ha nem lenne tiltott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik