Belföld

Lázár új kezdeményezést indít a Facebookon

Lázár János szerdán este újabb videót töltött fel a hivatalos Facebook-oldalára. Ebben elárulja, mindössze két hete ismerkedett meg a közösségi médiával, és meglepte, hogy milyen hévvel és elánnal esnek egymásnak az emberek.

Meggyőződése, hogy a politikusoknak tűrniük kell azt, ami a Facebookon történik, akkor is ha nem szalonképesek a véleménynyilvánítások, hiszen a szólásszabadság és a politikusok kritizálása az egyik legfontosabb jog.

Most azonban úgy gondolom, hogy a választókörzetem polgáraihoz kell fordulnom, hogy amikor véleményt nyilvánítanak a Facebookon, akkor tartsák tiszteletben egymást, tanúsítsanak egymás iránt türelmet, megértést

– mondta Lázár.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter arra gondolt, hogy annak érdekében, hogy ez a hozzáállás, ez a stílus erősödjön, egy kezdeményezéssel él.

Azt javaslom, hogyha valaki a 19. választókörzetemben hozzám fordul, megfogalmazza kérdéseit, megfogalmaz erős kritikát vagy támadást, akkor ezekre a kérdésekre 48 órán belül válaszolok. Nem kell mindenben egyetértenünk, de egy dolog biztos: április 8-án lemegy a választás, április 9-én felkel a Nap, és akkor is szót kell tudnunk érteni egymással.

Inkább nekem írjanak a FBon, ne egymással veszekedjenek!

Közzétette: Lázár János hivatalos oldala – 2018. március 21.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik