Belföld

A CÖF szóvivője megismételte Orbán fenyegetését a felelősségre vonásról

Ifjabb Lomnici Zoltán vett részt Kucsák László kampányrendezvényén a pestszentimrei–pestszentlőrinci választókerületben, ahol a CÖF szóvivője kitalált történetekkel rémisztgette a helyieket a Magyar Nemzet szerint.

Lomnici olyanokat mondott a közönségnek, hogy a nemrég a világ legélhetőbb fővárosának választott Bécsben már saríarendőrök járják az utcákat, és büntetik az embereket nyilvános alkoholfogyasztásért, a nőket túl rövid ruhákért és kutyasétáltatásért.

De ezt a nem létező tényt egy nem létező történettel is kiszínesítette. Azt mesélte, hogy egy Németországba költözött menekült szírnek adta ki magát, családegyesítés révén magával hozta a négy feleségét és tíz gyerekét, utánuk lakást és pénzügyi támogatást kaptak, majd amikor megkérdezték tőle, hogy miért nem dolgozik, állítólag azt mondta, hogy egész nap a családját látogatja.

De amikor a közönség megkérdezte tőle, hogy mit lehet tenni az interneten mocskolódó ellenzékkel, a CÖF szóvivője megismételte Orbán Viktor miniszterelnök jogi, erkölcsi, politikai felelősségre vonásra vonatkozó ígéretét.

Arról, hogy Bécsben mi történik, itt tekintheti meg a videónkat:

Lázár no-go zónájában él a bécsi magyarok nagy része
Lázár János után elmentünk a retteget bécsi városrészbe, Favoritenbe, ahol találkoztunk a Lázár-videó egyik szereplőjével is.

Kucsák László pedig egyre kevésbé lehet biztos a képviselői helyében. Itt 2014-ben is csak 54 szavazattal nyert, de most esélyes, hogy ennyivel sem fog, miután az MSZP-s Kunhalmi Ágnes javára már a Momentum és az LMP is visszalépett a kerületben. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik