Belföld

Lázár János MÉGSEM pörgött rá annyira a kampányra, hogy Instagram-profilt csináljon a kutyájának

A Miniszterelnökség szerint fake news Derék kutya közösségi médiás jelenléte.

Mint korábban írtuk ebben a cikkben, a közösségi médiától sokáig ódzkodó Lázár János felbukkant a magyar politikusok által kevéssé kiaknázott Instagramon is, sőt, úgy tűnt, hogy gyermeki lelkesedéssel használja a fotómegosztót:

Instagram / Lázár János

Igen, a képen az látszik, hogy @de.rek947 néven a Lázár János mellett helyet foglaló Derék kutyának is van Instagram profilja:

Azaz csak volt. Ugyanis a Miniszterelnökségi Sajtóiroda arra hívta fel a figyelmünket, hogy Lázár János és Derék Instagram-profilja is

hablaty, hamuka, hazugság, fake news,

és mire megkaptuk e-mailjüket, a kutyáé már el is tűnt. Annyit sikerült kiderítenünk, hogy a fotó még tavaly nyáron készült, a Makó Híradón megjelent interjúhoz, amelyben Lázár János elmondta, hogy a labrador két éve, karácsonykor érkezett a családba, kisebbik fia, Bertalan levélben kérte a Jézuskától. Nagy becsben tartják, családtag, de a lakásba nem mehet be.

Az érintettek elnézését kérjük, és kicsit sajnáljuk is, hogy nem tudjuk meg, mi Derék álláspontja Soros Györgyről, a migrációról és a keresztény Európáról. Lázár János valódi kalandjait továbbra is hivatalos Facebook-oldalán követhetik az érdeklődők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik