Belföld

Egymást érik a balesetek – vonat, buszok, kamionok ütköztek

Balesetekkel indult a hét többfelé az utakon. A tűzoltókat a következő helyszínekre riasztották:

Fának csapódott egy útról letérő kocsi a 2411-es úton, Mátraballánál. A pétervásárai hivatásos tűzoltók szabadítottak ki egy embert az autóból, majd átadták őt a mentőknek.

Lesodródott és árokba csúszott egy kamion a 42-es főút 7-es kilométerénél, Püspökladány térségében. A balesethez a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Árokba csapódott egy kocsi a 32-es főút 61-es kilométerénél, Zagyvarékas térségében. Sérült nincs a helyszínen, ám forgalomkorlátozás lépett életbe.

Letért az útról és árokba hajtott egy autóbusz Tömörkény és Csanytelek között. A csongrádi és a szentesi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint  nem esett baja senkinek, viszont a helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Szabolcsban, Mátészalka és Ópályi között például egy motorvonat és egy kocsi ütközött össze. A karambol egy vasúti átjáróban történt.  A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint nem sérült meg senki.

A 61-es főúton, Sáregres közelében egymásba futott egy autó és egy kamion. Az első hírek szerint nem esett baja senkinek. A forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom az érintett útszakaszon. A műszaki mentést a sárbogárdi hivatásos tűzoltók végzik.

Letért az úttestről és árokba hajtott egy kocsi az 1-es főút 16-os kilométerénél, Páty térségében. A balesethez a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották. Az eddigi adatok szerint egy ember megsérült, őt a mentők ápolják. A helyszínen mindkét irányban akadálymentesen halad a forgalom.

A Tiszadob és Tiszadada közötti úton egy busz és egy kamion karambolozott. Az első információk szerint senki sem sérült meg. A műszaki mentést a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók végzik. A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

A 44-esen hajnalban kilenc ember sérült meg egy balesetben.

Megrázó fotók a 44-es főúti balesetről
Egy ember súlyos sérülést szenvedett, nyolcan pedig könnyebben sérültek.

(Kiemelt kép: PMKI Dabas és Cegléd HTP)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik