A következő élő közvetítés része Hadat üzent az ENSZ-nek a Kétfarkú Kutya Párt

Orbán Viktor lett Magyarország királya

A menet indulása előtt beszédek hangoznak el. “Jó irányba tart az ország, de meg mindig van oktatás” – kezdte beszédét Kovács Gergő, az MKKP elnöke. Kívánják a sajtó eltörlését, 40 évenkénti parlamentet, felelőtlen miniszteriumokat, leválthatatlan bankárokat és kilépést az Európai Unióból – csak hogy néhány pontot említsünk az új 12 pontból.

Az MKKP-nak is van saját “Kósa Lajosa”, aki a Soros György és a migránsok veszélyeire hívja fel a figyelmet és azt sem engedi, hogy hazánk adoforintjaiból raboljanak. “Testvérek vagyunk mindannyian, nekem még a vejem is a testvérem.” Áldozatot kell hozni, ha vér folyik, a NER-ért folyjon – szól a forradalmi hangulatú szónoklat.

“Bencsik Zsolt” a harmadik megszólaló, aki arróp beszél, hogy azt hittük, már nyugodtan pihenhetünk a könnyekkel kiharcolt béke hullámain. “Ám újra össze kellett gyűlnünk.” “Bencsik” remek Bayer Zsolt-paródiát mutat be, ha nem tudnánk hol vagyunk, azt hinnénk, a másik Békemeneten. “Az ENSZ MENJEN HAZA!” – skandálja a tömeg rövid ideig. “Mi vagyunk a nép” – kiáltja “Bencsik”, hozzátéve, hogy mi már kétszer döntöttünk. És ha ez kell a békéhez, lemondunk a választásról – jelölik ki az utat. “Egyetlen igazi felkent uralkodót akarunk (…) Nem kell kormány, nem kell párt! (…) Ezen áldott pillanattól es naptól Magyarország felkent királya doktor Orbán Viktor miniszterelnök úr!”

Ezzel indul a 2. MKKP Békemenet.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik