A következő élő közvetítés része Karácsony és Gyurcsány egy színpadon ünnepel

Karácsony: Ha Vona nyer, az is Orbán győzelme lesz

Karácsony szerint, ha Vona Gábor nyeri a választást, az is Orbán Viktor győzelme lesz. Orbánnak szerinte legalább húsz évre volt szüksége, hogy liberálisból illiberális legyen, Vona Gábornak ehhez elég volt három év. Szerinte át kell gondolni, hogy a választás után mi lesz, mielőtt leülnek tárgyalni az ördöggel.

Csendes forradalmat szeretne, főleg az oktatásban, a munka világában és a nyugdíjakban. És forradalmi változás kell a lelkekben. Szerinte amit Orbán elsőként vett el, az a béke.

Vissza kell hozni a békét,

Közölte Karácsony Gergely. Szerinte sok hitszegés volt az országban, amikor cserben hagyták az eskütevők a választásokat. Orbán Viktor 2010-ben felesküdött a magyar alkotmányra, aztán beletörölte a lábát. Karácsony esküt tett, hogy nem fog esküt tenni az alaptörvényre, mert erre az alaptörvényre nem akar esküt tenni.

Olyan országot építünk, ahol a bőség kosarából mindenki egyenlően vehet, és ahol a dicsőséges nagyurak, akik szétlopták az országot, meg lesznek büntetve, mondta Karácsony. Végül arra kérte a tüntetőket, hogy tegyenek esküt, hogy elmennek szavazni.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik