Belföld

Epilepszia elleni szerrel bódította magát a kelenföldi erőszakoló

Szakértők és tanúk meghallgatása várható hétfőn a kelenföldi erőszak ügyében.  A fiú ügyét, aki akarata ellen közösült egy 18 éves lánnyal, és brutálisan bántalmazta, novemberben kezdte tárgyalni a Fővárosi Törvényszék.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a támadó alkohol és gyógyszer hatása alatt állt, de a legújabb tájékoztatásból az derül ki, hogy a fiatal nagy mennyiségben fogyasztott szeszt és epilepszia elleni készítménnyel keverte azt, egy vagy két tablettát vehetett be.

A fiatalok 2016. április 29-én este ismerkedtek meg egymással a Kelenföldi pályaudvaron. Másnap estére találkozót beszéltek meg ugyanoda. A fiú eldöntötte, hogy le fog feküdni a lánnyal, akkor is, ha ő nem akarja. Egy fás, bokros területre csalta áldozatát, mondván, egy közeli boltba mennek bort venni. Fogdosni kezdte őt, de kiszemeltje visszautasította. Ezután a fiatal többször megütötte és megerőszakolta, orális szexre kényszerítette.

Miután ez megtörtént, a fiú visszakísérte a lányt a metróaluljáróhoz, ahol leültek egy padra. A támadó elaludt, az áldozat ekkor kért segítséget kért egy járókelőtől, aki értesítette a mentőket és a rendőrséget. A lány gyomor- és végbélsérülésekkel került kórházba.

A fiatalt az ügyészség a vádlottat szexuális szexuális erőszak bűntettével és életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

A fiú egyébként már 15 évesen kábítószer- és alkoholproblémákkal küzdött. Az erőszakos szex érdekelte, amelyben a résztvevők bántalmazzák és megkötözik, megbilincselik vagy akár vagdossák egymást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik