Belföld

Szigetvári: Matolcsy azonnal mondjon le!

szigetvari-viktor(430x286).jpg (Array)
szigetvari-viktor(430x286).jpg (Array)
Az Együtt miniszterelnök-jelöltje szerint maffiamódszerekkel urizál.

Szigetvári Viktor szerint azonnal távoznia kell a jegybank éléről a pénzügyi trükkökkel luxusrezidenciát használó Matolcsy Györgynek. Az Együtt miniszterelnök-jelöltje maffiamódszernek tartja, hogy az MNB elnöke egy trükkökkel megszerzett 430 milliós luxusrezidenciát használ titokban.

400 milliós luxusvillába vette be magát Matolcsy és családja
Matolcsy György fiának cége megvette, Matolcsy György unokatestvérének bankja meghitelezte, Matolcsy György pedig használja a 430 millióért hirdetett II. kerületi luxusrezidenciát.

Az ellenzéki politikus szerint Matolcsy György maffiamódszerekkel urizál. 

A jegybank elnökétől elfogadhatatlan, hogy úgy veszi igénybe a rezidenciát, hogy az minél inkább rejtve legyen a nyilvánosság elől, elkerülje, hogy számot adjon arról, miből futja az ingatlan használatára, kiderüljön mérhetetlen urizálása – írja Szigetvári Viktor.

Szerinte lapunk cikkéből egyértelmű, hogy Matolcsy György saját családja és pénzügyi trükkök igénybevételével használja a luxusingatlant.

Ez sokadik bizonyítéka annak, hogy az Orbán-rezsimben csak az uram-bátyám viszonyoknak megfelelően saját családtagjaikat gazdagítják a magyar adófizetők pénzéből, hogy aztán a rokonok kihasználásával a fideszes nagyurak is fényűző életet éljenek – írta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik