Belföld

Farkas Flórián emberei is békemenetelnek

orbán viktor cigányönkormányzat (orbán viktor, balog zoltán, pintér sándor, farkas flórián, )
orbán viktor cigányönkormányzat (orbán viktor, balog zoltán, pintér sándor, farkas flórián, )
Egyebek között a békés társadalmi együttélés miatt vonulnak majd.

A Fidesz után szövetségese, a Lungo Drom is csatlakozik a Békemenethez. Döntését a Farkas Flórián vezette szövetség meg is indokolta. Azzal, hogy a hazai cigányság az tapasztalta az elmúlt nyolc évben, hogy az Orbán-kormány elkötelezett a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok felzárkóztatásában.

A kormány rendkívüli erőfeszítéseket tesz a hátrányos helyzetben lévők, így különösen a hazai cigányság társadalmi felzárkózása érdekében. A Fidesz-KDNP pártszövetség jövőképének középpontjában a felemelkedő nemzetünk áll, amelyben a sorsközösséget az ezzel járó jogokat és kötelezettségeket egyaránt vállaló cigányság is szervesen beletartozik.

A Soros-terv részeként különböző migrációt segítő szervezetek igyekeznek az ellenzéket segíteni. Számukra a haza, a kereszténység, az Isten, a nemzet és a család nem érték, a közös múlt és a kultúra lerombolását tűzték ki célul. 

A Lungo Drom képviselői március 15-én elkötelezettségüket akarják kifejezni a kormány társadalmi felzárkózásért tett erőfeszítései, értékeink, kultúránk megvédése és a békés társadalmi együttélés mellett.

Március 15-én az 1848-49-es forradalom és szabadságharcra emlékezve, nem feledhetjük, hogy a forradalom egyik alapköve a nemzeti identitás volt.

A Lungo Drom a Békemeneten, hazánk, illetve nemzeti függetlenségünk melletti kiállást képviseli, úgy véli, a magyar törekvések túlmutatnak a határokon, példa lehet a hasonló értékrendű, a szervezett migráció ellen küzdő nemzetállamoknak.

Farkas Flórián: A cigányság csak a Fideszre hajlandó szavazni
Mivel szerinte ez az a párt, amely vállalta az ügyüket.

Kiemelt kép: MTI / Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik