Belföld

A közmédia most egy falusi német családot talált, akik olyan félelemben élnek, hogy inkább Sopronba költöznek

Az M1 riportere egészen egy Baden-Württember tartománybeli faluig utazott, hogy megszólaltasson egy családot, akik félnek a menekültektől és azt tervezik, hogy Magyarországra, Sopronba költöznek.

Mario Hätinger a közmédiának arról beszélt, naponta értesülnek arról, hogy megkéseltek vagy megerőszakoltak egy német nőt. Azt is mondták, egész Németország olyan, mint egy no-go zóna.

Ha megnézzük például, a német nők szeretnek futni, nálunk a futás az egyik legveszélyesebb sportággá vált. A fiatal lányok sincsenek biztonságban, megismerkednek és kapcsolatot létesítenek fiatal migráns fiúkkal, ők pedig megerőszakolják, megölik vagy leszúrják őket

– mondta a kétgyermekes apa a riportban.

Többszörös elítélt beszélt az M1-en arról, hogy miért jött haza Svédországból
Szerinte nagyon rossz ott a közbiztonság, ehhez képest ő követett el bűncselekményeket svédek sérelmére.

Szerintük a kormány Németországban nem védi meg őket, a bevándorlóknak kedveznek a bíróságokon és az önkormányzatoknál is, a rendőrség pedig nem tudja megóvni őket az esetleges támadásoktól.

Többször beszéltek már róla, hogy hol laknának szívesen, és véletlenül pont Sopronban vennének házat.

A férfi Orbán Viktort is dicsérte, aki szerinte a kerítéssel megvédte az országot a migrációs hullámtól.

Mi, németek is csak megköszönni tudjuk Magyarországnak, hogy még áll a kerítés, ha ugyanis nem lenne, akkor egyenesen letaroltak volna bennünket a bevándorlók

– tette hozzá.

A közmédia beszámolójából sajnos az nem derül ki, hogy a család melyik faluban lakik, de a menekültek egyébként jellemzően nem a falvakba költöznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik