Belföld

A gyanúsított azt állítja, ő nem ölte meg VV Fannit

Volt ügyvédje szerint az sem kizárt, hogy a lány él.

A Blikknek egykori ügyvédje, nagybátyja árulta el B. László verzióját, miután az előzetesben ülő férfi feloldotta őt a titoktartás alól. Azt vallotta, a lányt eltűnése – a rendőrség gyanúja szerint halála – napján azért kereste fel, hogy alkalmazza. Fanni munkanélküli volt, fel tudott volna venni utána állami támogatást, ami – Brodmann Péter szerint – azt bizonyítja,

a férfinak élve többet ért a lány, mint holtan.

Az ügyvéd szerint Fanni már alélt volt, amikor László megérkezett, ő azt hitte, valamilyen szer hatása alatt állhatott, egy közös ismerősük mondta, vigye a lányt egy megadott helyszínre, egy megadott időpontra. Azért nem a mentőket, rendőröket hívta, mert úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mondván, bajba kerülhetne Fanni és az is, aki a szert adta.

Brodmann szerint volt védence ezek után tette autóba Fannit, nem is tagadta soha, hogy a biztonsági kamera fotóin ő látható a magatehetetlen lánnyal.

Elment a megadott helyre, átadta Fannit, majd László elutazott Siófokra. Többet az ügyről nem tud. Az sem lehetetlen, hogy Fanni még életben van

– mondta az ügyvéd, aki bízik rokonában, akit egynapos kora óta álmodozó, jólelkű gyerekként ismert. A családja tudja, hogy nem ő ölte meg Fannit.

László egyszerűen rosszkor volt rossz helyen, és hagyta, hogy megvezessék

– jelentette ki az ügyvéd.

Lichy József, Fanni családjának ügyvédje ezt zagyvaságnak nevezte, számos olyan pontot sorolt fel, amely életszerűtlenné teszi a védekezést. A Blikk emlékeztet rá, hogy Brodmann Pétert ügyvédként kizárták az ügyből, tanúként szeretné meghallgatni a rendőrség egy, az autóban talált kötél miatt, DNS-mintát is kell adnia.

VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )
Kiderült, mivel ölhették meg VV Fannit
A gyilkos fegyveren két férfi DNS-ét is megtalálták.

 

.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik