Belföld

Harrach sok olyan vadászt ismer, mint Semjén

Párttársa szerint csak le akarják járatni elnökét.

A Hír TV szerint Harrach Péter a lejáratókampány részének tartja a Semjén Zsolt külföldi vadászútjaival foglalkozó cikkeket. A kereszténydemokraták frakcióvezetője szerint a miniszterelnök-helyettes hobbija kijön a parlamenti fizetéséből.

Sok olyan magyar vadászt ismerek, aki részt vesz külföldi, szervezett vadászatokon. Nem hiszem, hogy egy miniszterelnök-helyettes fizetése olyan kevés lenne, hogy ne lenne rá képes, hiszen sok magyar vadász is így hódol a szenvedélyének. Mindenkinek más a szenvedélye, van, aki vadászik, van, aki horgászik, van, aki túrázik. Ő ezt választotta, ezt csinálja, ez magánéleti kérdés

– emelte ki, miután tegnap a Magyar Nemzet cikke után több ellenzéki párt is jelezte, vagyonvizsgálati eljárást kezdeményez Semjén Zsolt ellen. Bayer Zsolt a Magyar Időkben lelumpenprolizza barátja bírálóit, mondván, nincs itt semmi néznivaló, ellenben Hadházy. Vadászni pedig a legősibb, legszebb emberi tevékenység.

Vadászat nélkül nincs vadgazdálkodás, nincs vadvédelem, nincs karbantartott vadállomány – s persze vaddisznópörkölt sincsen, amit a vadászatot oly fennkölt módon elítélő lumpenprolik szoktak két pofára zabálni.

A Népszavának csak név nélkül mertek nyilatkozni vadászok a fővadászról, de egyikük azt mondta, az a fotó, ahol Semjén az elejtett rénszarvas nyakán térdel,

nem szép látvány.

Kollégánk pedig el is magyarázta, miért visszatetsző az ilyen „győzelmi” pózolás éppen a vadászok között.

Semjén Zsolt, a puskás ember
Az igazi vadász nem fotóztatja magát a szarvassal, miközben épp alázza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik