Belföld

Átfestették Orbán utcájának tábláját a bizarr madarászok

Molnár Zoltán
Molnár Zoltán

újságíró. 2018. 03. 08. 18:29

Galla Miklós is megnyalná a tíz ujját, annyira abszurd poént kaptunk konspiratív módon, elsőbbségi CD-n.
Korábban a témában:

Sok mindent láttunk már a szerkesztőségben, sűrűn kapunk leveleket, csomagokat, de ilyen még nem nagyon jött a postaládánkba, mint csütörtökön. Egy bizonyos Névváltoztatási és Madármegfigyelési Közös Operatív Bizottság (aminek semmi nyomát nem leltük a neten) adta fel a levelet, ráadásul elsőbbségi küldeményként, március 8-án. Abban egy felirat nélküli, papírtokba csomagolt CD-lemez hevert. A CD-n pedig az alábbi szöveg volt megtalálható:

A Bizottság az elmúlt nyolc évben alapos és mélyreható megfigyeléseket végzett a XII. kerület Cinege út és környékének madárállományával kapcsolatban. Megállapítottuk, hogy – bár a cinegeállomány tekintetében jelentős változás nem következett be – a szarkaállomány ugyanakkor példátlan mértékben elszaporodott, különösen a Cinege út 5. közvetlen környékén. Emiatt a Bizottság alapos mérlegelés után úgy döntött, hogy a Cinege út elnevezés a továbbiakban helytelen, és a jelzett útszakasz elnevezését Szarka út elnevezésre módosítja. A végrehajtás során a szükséges operatív intézkedések megtörténtek és dokumentálásra kerültek.

Érdemes megemlíteni, hogy a Cinege út 5. alatt lakik Orbán Viktor, a szarkaszaporulatot pedig nem nehéz összekötni azzal az ellenzéki bírálattal, miszerint túl sokat lopnak a kormányzat közelében lévő politikusok, üzletemberek. Fotókat is mellékeltek, szám szerint ötöt, de a többségük annyira vacak minőségű, hogy csak a két használhatót tesszük közzé. Persze csak azután, hogy egy Google Street View képpel illusztráljuk, hogyan nézett ki korábban az egyik utcanévtábla.

Forrás: Google Street View

 

Forrás: Névváltoztatási és Madármegfigyelési Közös Operatív Bizottság

 

Forrás: Névváltoztatási és Madármegfigyelési Közös Operatív Bizottság

(Kiemelt kép: Névváltoztatási és Madármegfigyelési Közös Operatív Bizottság)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

2018.12.07. Semmelweis Budapest Award.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.