Belföld

Sorozatgyilkos ölt Rákóczifalván – megszólalt a rendőrség

Mindhárom gyilkosságot beismerte az a rákóczifalvai fiatal, akit februárban fogtak el a rendőrök. A Blikk írt arról szerdán, hogy újabb haláleset kapcsán merült fel a gyanúsított neve.

A rendőrség ezzel kapcsolatban délelőtt arról tájékoztatott, hogy a harmadik esetet mostanáig közigazgatási eljárásban vizsgálták, az akkor beszerzett adatok, információk és orvosszakértői vélemények ugyanis nem támasztották alá, hogy bűncselekmény történt. Az idős férfi holttestére még szenteste találtak rá otthonában.

A tapasztalt megyei nyomozók a februári emberöléseket követően a karácsony előtti, gyanús halálesettel is összefüggésbe hozták a 25 éves férfit. A rendőrök jól felépített kihallgatási taktikájának köszönhetően T. Tamás 2018. március 5-én, folytatólagos kihallgatásán elismerte a harmadik, Rákóczifalván elkövetett emberölést is.

– írják.

Ahogy arról beszámoltunk, a huszonéves fiatal, februárban vert halálra két, egymás szomszédságában lakó embert Rákóczifalván. A Szolnoki Törvényszék korábbi – február 26-i – tájékoztatásából kiderült, hogy a támadót már nem halált okozó testi sértés, hanem aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik