Belföld

Az állam helyett a Domestos újítja fel az iskolai mosdókat

WC-papir(210x140).jpg (Array)
WC-papir(210x140).jpg (Array)

Már negyedik éve újítja fel a Domestos azokat a hátrányos helyzetű településeken lévő iskolai mosdókat, ahol a közeljövőben az állam nem újítja fel azokat.

A programhoz az Emmi forrást egyáltalán nem biztosít, csupán információt ad arról, hogy hol nem lesz felújítás a közeljövőben. Ezek az iskolák pályázhatnak a programra.

A Domestos építőipari cégekkel évente legalább 5 ilyen iskolát újít fel amivel eddig több mint 2000 gyerek szociális körülményein javított. Szerda délután lesz  sajtótájékoztató tart a Domestost gyártó Unilever Magyarország Kft a pilisi Gubányi Károly Általános Iskolában, ahol  bejelenti a cég, hogy már negyedik alkalommal valósítja meg az Iskolamosdó Felújítási Programot. A felújításra pályázó iskolák közül a lakossági szavazásra bejutó iskolákat ünnepélyes sajtóesemény keretein belül jelenti be a Domestos és az RTL.

Pénzt már két éve sem adott az állam, de Rétvári Bence és Völner Pál államtitkárok személyesen is jelezték az Emberi Erőforrások Minisztériumának szakmai támogatását.

A Domestos és az államtitkárok is rárepültek az iskolai vécéfelújításra
Két államtitkár is megtisztelte jelenlétével a szomori iskola vizesblokkjának új ünnepélyes átadását: szállt a dal, és még emléktáblát is avattak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik