Belföld

A Honfoglalás 2000 Egyesület mutatja az irányt a Fidesznek

A jobboldali Honfoglalás 2000 Egyesület is megszólalt a hódmezővásárhelyi polgármester-választásról, amelyen történelmi győzelmet aratott az ellenzéki jelölt. A Szilvásy György vezette csoportosulás, amely arról lehet híres, hogy 2015-ben Vlagyimir Putyinnak adta volna a Nobel-békedíjat, vagy arról, hogy szerintük Los Angeles vette el Budapesttől az olimpiát, nyugalomra inti a kormánypárti szavazókat.

Szerintük nincs ok izgalomra, de a Fidesznek változtatnia kell a taktikáján. A következőket írták (némileg hibás központozással):

Elég a sorosozásból! El kell mondani: ha netán az ellenzék győzne áprilisban, akkor: a migránosk eltartása miatt nem lesz nyugdíj-emelés, nem lehet szó béremelésekről, kevesebb lesz a minimálbér. Az ellenzék bevezeti az ingatlanadót (a panelokra is kiterjed), eltörlik a családtámogatást, és a rezsicsökkentést, visszaállítják a kórházi vizitdíjat, nincs többé ingyen ebéd a kisiskolásoknak. Vissza az ellopott 146 milliárd metrópénzt, nyugdíjemelésre fordítjuk A kormánynak, mint bárhol a világon, látványos tömegtámogatásra van szüksége!

A közleményben beszóltak egy másik jobboldali szervezetnek, a CÖF-nek is:

A CÖF százmilliókkal rendelkezik, vezetője Csizmadia László ül a pénzen, kirándulásokat szervez Lengyelországba és Brüsszelbe, nem a mi emberünk. Azonnal mondjon le! Ifjú Lomnici úr jó szándékú, de jogászkodása hatástalan. Gyakorlati politikusnak kell szólni az emberekhez. Vegyék már észre “cöfösék”, meg a kampányolók, hogy a politika utcai megmozdulásokon dől el minden országban, ugyanis a tv világba kürtöli az eseményt.

A Honfoglalás 2000 Egyesület szerint, ha gyáván viselkednek, nem érdemelnek hatalomgyakorlást.

Elég a panaszkodásból, a nyafogásból, aktív, offenzív politikával kell meggyőzni az embereket: csak reánk számíthatnak. Telik az idő, ébresztő nemzeti jobb!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik