Belföld

Tarlós szerint megijedt az MSZP

Az MSZP megint elkapkodott valamit. Az MSZP által vízionált, követelt lift nem lesz több az M3-as metró akadálymentesítésénél, mint eredetileg. Az új, kabinos megoldáson dolgozik jelenleg is a Főváros és a MEOSZ, amihez az MSZP-nek semmi köze.

– áll a főpolgármesteri hivatal szerda reggeli közleményében.

A Kúria január végén döntött arról, hogy lehet népszavazást tartani a 3-mas metró teljes értékű akadálymentesítéséről – amit egyébként Tarlós István okafogyottnak tart. Az ellenzéki képviselők ezidáig több, mint 30 ezer aláírást gyűjtöttek össze, Tarlós István szerint a szocialisták  most mégis megijedtek a sikertelen népszavazás rémétől, és most már abban sem biztosak, hogy elegendő aláírást össze tudnak gyűjteni.

Már a parlamenti ajánlások mellé is odadugdossák a népszavazási íveket, de közben azt kezdik halandzsálni, hogy „az ő fellépésük következtében okafogyottá válik”. Gyűjtsön csak tovább az MSZP, és ne feledje, hogy az ő követelésük a liftekről szólt.  Ezért is beszélt Horváth képviselő 20 milliárd forintról, amit a városvezetés „lobbizzon ki” a kormánynál.

– olvasható a közlemény végén.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik