Belföld

Megegyezett Juhász Péter és volt élettársa

Juhász Péter és volt élettársa nem közöl több, a magánéletüket érintő információt a nyilvánosság számára – írta az Együtt elnöke keddi blogbejegyzésében. A politikus és a volt élettársa

egyaránt elítélik azt, hogy a közöttük folyamatban lévő peranyag a hozzájárulásuk nélkül a nyilvánosságra került.

Korábban több sajtótermék is arról számolt be, hogy a gyermekelhelyezési periratok szerint egy lakásba zárta és bántalmazta három gyermeke anyját. Juhász később egy blogposztban válaszolt, ahol tagadta az állításokat, és fényképeket, valamint videókat rakott fel, hogy ezt bizonyítsa. Később az Indexnek a politikus azt mondta, valóban volt tettlegesség, de nem ő támadott, hanem őt támadták egy egyórás, durva dulakodás alatt.

A volt élettárs is közreadott egy nyilatkozatot, amelyben az állt, hogy a nő értetlenül áll a periratok kikerülése előtt. A nő – akit még szombaton a 24.hu is megkeresett – hétfőn a Patent Egyesületen keresztül reagált. Azt írta, nem közszereplő, a gyermekelhelyezési és egyéb jogvitákat a bíróságon és más hatóságok előtt akarja lefolytatni, nem a nyilvánosság előtt.

A keddi blogbejegyzésben az áll:

Juhász Péter őszinte sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy a sajtóban megjelent, ellene irányuló támadások miatt arra kényszerült, hogy volt élettársáról olyan internetes bejegyzéseket és nyilatkozatokat tegyen közzé, amelyek őt negatívan érintette a közvélemény előtt.

Az Együtt politikusa a blogjáról minden más bejegyzést törölt.

Kiemelt kép: MTI/Mohai Balázs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik