Belföld

Vona-gyalázó e-mail, kiválasztottaknak

Ilyet nem kap akárki.

Azt tudtuk, hogy a Fidesz telefonos akciót indít, amelyben tájékoztatja a választókat Vona Gábor

elhíresült Allah-os nyilatkozatáról.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató azt nem részletezte, pontosan mit mondanak majd, de szerkesztőségünkbe eljutott egy e-mail, amit tőle kapott egy megbízható „ősfideszes” forrásunk, ez lehet az alapja a Fidesz telefonos riogatásának. Mivel a szó elszáll, ezért idézzük.

Tisztelt Honfitársam!

Azért írok önnek, mert a napokban nyilvánosságra kerültek eddig ismeretlen felvételek Vona Gáborról. Ezeken a Jobbik elnöke Allahot dicsőíti, és azt mondja, hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye.

A megdöbbentő felvételek az alábbi két linken találhatóak:

http://mandiner.hu/cikk/20180126_video_vona_gabor_iszlam_fenysugar

http://mandiner.hu/cikk/20180128_szurkefarkas_vona_skandalja_a_muszlim_kozonseg_vona_eloadasa_utan

Ezek a gondolatok veszélyesek: Vona megtagadja keresztény kultúránkat és ha tehetné, beengedné a bevándorlókat. Végrehajtaná a Soros-tervet és Soros Györggyel együtt lebontaná a határzárat.

Ne felejtsük el ezt, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk!

Tisztelettel:

Hidvéghi Balázs
Fidesz

A Fidesz kampányplakátján egyébként Soros György mellett, „a kerítésbontó ellenzék” részeként rögtön Vona Gábor áll. A Jobbik a telefonos kampányra és a plakátra úgy reagált, hogy rákérdezett:

Orbán migránsait is felhívja a Fidesz?

A párt szerint Orbán Viktor begyújtotta gyűlöletrakétáit:

jön az újabb fideszes hazugságkampány plakátokon, telefonon, minden hullámhosszon. Akinek nem lenne elég a Soros-ösztöndíjas kerítéstolvaj Fidesz hazugsága plakátokon, az megkapja az otthonába telefonon is.

Az ellenzéki párt szerint ugyanakkor kérdés, milyen listaáron plakátolják tele az országot, lesz-e róla számla, vagy most is eltűnik, mint 2010-ben.

Plakátháború: Orbánék lekörözték kedvezményekben a Jobbikot
A Fidesz csupán 58 százalékát fizette a plakátokért annak az árnak, amiért most támadja a Jobbikot. Ráadásul ugyanaz a Simicska-cég intézte a jóárasítást mindkét pártnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik