Belföld

A Fidesz telefonon fogja hívogatni az embereket, hogy Vona Gábor muszlim lett

A korábbi bejelentésnek megfelelően csütörtökön megjelenik az utcákon a Fidesz plakátja, amelyen Soros György és “a kerítésbontó ellenzék” látható – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-vel.

Hídvégi szerint ezzel egyidejűleg telefonos tájékoztató akciót is indítanak,

amelyben tájékoztatják a választópolgárokat Vona Gábor “elhíresült Allah-os nyilatkozatáról”.

Hidvéghi Balázs kedden mutatta be a Fidesz új plakátját. Akkor azt mondta: az Együtt bontanák le a határzárat feliratú plakát közepén Soros György látható, aki legutóbb Davosból “üzent hadat” Magyarországnak, “bejelentette, hogy részt fog venni a magyar választási kampányban”. Hozzátette: Soros célja évi egymillió bevándorló betelepítése Afrikából és a Közel-Keletről, a határzár lebontása és az, hogy Magyarország is bevándorlóország legyen.

Egyetlen párt szeretné csak lebontani a kerítést, de ők fel sem kerültek a kormány plakátjára
A magyar kormány teljesen eltávolodott a valóságtól. Plakáton állítják, hogy az ellenzék le akarja bontani a kerítést, de a plakáton szereplők közül senki nem szeretne ilyet tenni. Sőt, Soros György még több kerítést szeretne. De van, aki szégyellné magát, ha másfél év múlva is állna a kerítés.

Hidvéghit és a Fideszt ebben egy pillanatig nem zavarja meg, hogy a plakáton szereplő pártok egyáltalán nem szeretnék lebontani a kerítést. Az egyetlen pártot, amelyik le szeretné, rá sem rakták a plakátra.

Vona Gáborról pedig egy régi videót szedett elő a nemrég befideszesedett Mandiner, amelyen török nyelven beszél Törökországban. Azt mondja,

Mi Attila unokái vagyunk, akiknek elve az igazság, akik bátran ellenállnak a rossznak, és senkitől nem félnek, csakis Istentől.

De török nyelven a keresztény isten is Allah. A Fidesz propagandalapjai azóta hirdetik, hogy Vona hitet tett Allahnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik