Belföld

Bokros: Orbán az európai fasiszták hőse

A MoMa elnöke ébresztőt fúj a magyaroknak és kiosztja a Jobbikot is.

Azért, mert a fasiszta ideológia, magatartás hallatlan károkat okoz a nemzet érdekeinek. Bokros Lajos e gondolattal zárja írását, de előtte levezeti, miért gondolja azt, hogy a nemzetközi kapcsolatok is ékesen bizonyítják,

hogy a nemzeti szégyen kormánya (NSZK) valójában fasiszta értékeket vall.

A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke emlékeztet rá, hogy Orbán Viktor fogadta Geert Wilderst, a holland szélsőjobb vezérét, a brit Nigel Farage pedig már át is vette tőle a sorosozást.

A Brexit atyja is a magyar kormány sorosozását fújja
Nigel Farage ugyanazokat a szólamokat adta elő, mint amiket Orbán Viktorék szoktak puffogtatni: Soros-bérenceket keresett az EP-ben.

Bokrosnak nem tetszik Orbán bécsi útja sem.

A lakájsajtó ünnepelte a mi egyszerű és népi vezérünket, ahogy felmászott a Railjet első osztályú vagonjába. Milyen szép, hogy vonattal megy  és még a hátizsákjának is vett jegyet. Jó hír ez, vagy rossz?

Szerinte rossz, mert az adófizetők pénzét pazarolta.

Vonatra kényszerült Orbán Viktor
Semmi különrepülő, semmi limuzinos konvoj, egy plebejus miniszterelnök vonaton megy Bécs városába.

Ugyanakkor ennél fontosabbnak tartja, hogy az osztrák kormányban ott ül a hírhedt Szabadságpárt. Szerinte Bécsben nem a magyar kormányfőnek kellene tárgyalnia, elég lenne egy alacsonyabb szintű látogatás is.

Összenő, ami összetartozik. Az Európa-ellenes, idegengyűlölő, kirekesztő szélsőjobboldal megtalálta ünnepelt hősét. Miért? Mert ő is Európa-ellenes, idegengyűlölő, kirekesztő.

Bokros Lajos szerint a Jobbik és a Fidesz is egyívású, porhintés, parasztvakítás, hogy ellenfelek, csak a koncért marakodnak, de egyformán mérgezik a magyar társadalom szívét és lelkét.

Bokros fasiszta csőcseléknek nevezte az Orbán-kormányt
A MoMa elnöke elfogadhatatlannak tartja Erdő Péter "megfutamodását".

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik