Belföld

Kósa letette a kamerát a Hír TV operatőrével  

A miniszter előtte elmondta monológját.

A Hír TV tette közzé a felvételt, amelyből az derül ki, hogy a tárca nélküli miniszter, miként vélekedik a nyugdíjas-szövetkezetekről, és arról, hogy az LMP-s Hadházy Ákos szerint azoknak közük lehet neje cégvásárlásához. Kósa Lajos amikor elmondta, amit akart, azt már nem hagyta, hogy kérdezzék, utasította az operatőrt, hogy tegye le a kamerát.

Hadházy Ákos folyamatosan támadja a nyugdíjas-szövetkezeteket, nem támogatta a parlamentben sem a szavazásnál. Nem akar a nyugdíjasoknak lehetőséget adni sem ő, sem az LMP. Tudomásul veszem, nem értünk benne egyet. Most minden eszközzel megpróbálkozik, ami egy csomó hazugságon és képtelenségen alapul. Na most akkor ez van, majd a választók eldöntik, hogy kinek adnak igazat, Hadházy Ákosnak, aki a nyugdíjas-szövetkezetek ellen harcol, vagy nekünk, akik szeretnénk a nyugdíjasoknak lehetőséget biztosítani, hogy ha akarnak valamilyen aktivitást a munkaerőpiacon, a munka világában is… Szerintem ez egy jó ügy, önkéntességen alapul, szükség van rá. Mi a nyugdíjasokat így szeretnénk értékes, hasznos tagként látni a társadalomban. Ezt is gondoljuk róluk, Hadházy Ákosnak más a véleménye – lelke rajta. Köszönöm szépen, hogy megkérdeztek. Most várjon egy picit, kérem szépen, hogy tegyék le!

A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter feleségének cégügyei miatt korábban hivatali vesztegetés és költségvetési csalás gyanújával feljelentést tett az LMP társelnöke.

Feljelentést tettek Kósa feleségének cégvásárlása miatt
Hadházy Ákos korrupciót sejt a háttérben.
Kósa Lajos feleségének cégügyeihez senkinek semmi köze
Ugyanis a miniszter szerint neje nem közszereplő, hanem magánember.
Megvette a fél megyét - így viccelt Kósa Lajos édesanyja
Kaputelefon-interjú a sertéstelepről.

 

Kiemelt kép: MTI / Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik