Belföld

A baltás gyilkos kazah nő holtteste kerülhetett elő a Dunából

Valószínűleg annak a 41 éves kazah nőnek a holttestét találták meg a Duna-parton Dunaföldvár határában múlt hét végén, aki tavaly december elején baltával végezhetett a férjével – írja rendőrségi forrásokra hivatkozva a Castellum.do.

A 43 éves férfit december 11-én találták holtan rácalmási otthonában. A rendőrség megállapította, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, majd elfogatóparancsot adott ki felesége, Godo Aizada ellen.

A lap szerint bár a rendőrségi vizsgálatok egyelőre nem erősítették meg minden kétséget kizáróan, megbízható forrásaik szerint szinte biztosra vehető, hogy a keresett nő holtteste került elő a Dunában. Több informátoruk szerint a kazah asszony szintén bűncselekmény áldozata lett, a kettős gyilkosság szálai pedig egészen Kazahsztánig vezethetnek.

A Dunában talált nő személyleírása a Police.hu közlése szerint: testmagasság: 156-160 cm, testsúly: 51-60 kg, testalkat: közepes, hajszín: fekete, hajtípus: hosszú,

A Blikknek egy helybéli arról beszélt, először mindenki azt pletykálta, hogy a ValóVilágból megismert Fanni testét sodorta partra a víz, de ez az elmélet hamar megdőlt, amikor kiderült, hogy ázsiai arcvonású a nő.

Másnapra már olyan vad dolgokat is hallottam, hogy átvágták a torkát, de itt most mindenki beszél összevissza, biztosat azonban senki nem tud –

– mondta a lapnak a környéken élő lakos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik